Osta autoosi renkaat oikeilla mitoilla

talvirenkaat,

 

Renkaiden oikeat mitat ovat tärkeitä turvallisen ajamisen kannalta. Auton runko on suunniteltu tiettyä rengaskokoa varten. Jos valitset suuremmat mitat, renkaat voivat kulua epätasaisesti ja auto voi olla ylä- tai alapuolella. Voit nyt etsiä verkosta tarvitsemasi mitoilla , joten jos etsit kesärenkaita, joiden mitat ovat 195/65/15, voit etsiä 195/65/15 kesärenkaista ja valita löytämistäsi tuloksista.

Renkaiden mittojen etsimisen etuna on, että tiedät niiden sopivuuden etkä välttämättä osta vääriä renkaita. Renkaiden ei pidä vain sopia, vaan niiden tulee olla hyviä myös pinnoille, joilla ajat eniten. Niiden tulisi myös sopia ajoneuvoosi nopeuden ja painon suhteen. Jos sinulla on maastoauto, tarvitset suurempia mittoja ja sinulla on sähköauto, tarvitset kestävämpiä renkaita. Sinun on myös todennäköisesti kierrätettävä renkaita useammin sähköautoa varten ja varmistettava, että niitä suositellaan sähköautoihin.

Sinulla on oltava myös talvirenkaat, jotka voit vaihtaa kesäkauden päätyttyä. Niiden tulisi olla saman mittaisia ​​kuin kesärenkaat  Ne tulisi asentaa siten, että ajat niillä koko talvikauden, kun talvisää ja lämpötilat ovat alle 0 astetta. Talvirenkaiden suorituskyky on parempi kuin kesärenkaiden alhaisissa lämpötiloissa. Siksi on tärkeää vaihtaa renkaat talvirenkaisiin jo lämpötilan laskiessa, vaikka lunta ja jäätä ei vielä olisikaan.

Lisätietoja oikean mittaisten renkaiden löytämisestä on osoitteessa ; https://vianor.fi/

Scroll to Top