Använd en online däckväljare för att hitta din däckdimension

dubbdäck

Vi alla vet att Internet har en mängd information och att du kan hitta all nödvändig information där. Det är mycket enkelt att hitta storleken på däck som du behöver för ditt fordon genom att använda en däckväljare som finns på nokiantyres.com-webbplatsen. Det hjälper dig att hitta de däck som passar ditt fordon. Du kan också söka efter de olika däckalternativen om du har däckmåtten och söka utifrån det. Då har du ett urval av däck att välja mellan och du kan använda EU: s däckmärkning för att fatta ditt slutliga beslut.

Det ger dig sommardäck, dubbdäck, dubbfria däck och alla väderdäck för den dimensionen. Du hittar informationen om däckstorleken i fordonets handbok eller på sidoväggarna på de däck du har på ditt fordon. Du vill se till att du har rätt däckdimension, eftersom för stora eller små däck kan förändra ditt fordons prestanda och det kan också göra att hastighetsmätaren och kilometermätaren visar felaktiga resultat.

När du har fått däckstorleken måste du se till att du väljer de bästa däcken för säsongen. Nokian Tyres har ett stort sortiment av däck, både för sommar och vintersäsongen. De har lågt rullmotstånd, och det är därför du måste välja högkvalitativa däck i stället för billiga däck med högt rullmotstånd. Billigare däck sliter snabbare och får fordonet att använda mer bränsle. Detta leder till ett dyrare val som också är ett mindre säkert val. Miljöpåverkan är också sämre, eftersom du kommer att släppa ut mer växthusgaser.

För mer information om hur du använder en däckväljare, besök: https://www.nokiantyres.se/

Scroll to Top